Set hidraulike za popravak limarije 20T

Set hidraulike za popravak limarije 20T

149,99 € (1130,10 KN)
4,99 (37,60 KN)
154,98 € (1167,70 KN)
1200 x 1200_1
1200 x 1200_1
Opis

Naslov: Set Hidraulike za Popravak Limarije 20T - Snaga i Preciznost u Vašim Rukama

 

 

Opis proizvoda: Set Hidraulike za Popravak Limarije osigurava vas potrebnim alatima za siguran i efikasan popravak vozila i limarije. Sa snagom od 20 tona, ovaj set kombinira hidrauličku preciznost s jednostavnom upotrebom, pružajući vam neophodne resurse za profesionalni rad.

 

Napomena: Modeli od 10T i 20T - odabrati model

 

Značajke:

  • Snaga od 20 tona: Hidraulički cilindar od 20 tona pruža dovoljnu snagu za popravak širokog spektra oštećenja na vozilima i limariji.

  • Visokokvalitetni Materijali: Set je izrađen od visokokvalitetnih materijala kako bi pružio dugotrajan rad i pouzdanost u zahtjevnim situacijama.

  • Različiti Nastavci: Uključuje različite nastavke i alate za raznovrsne popravke i oblikovanje limarije prema potrebama.

  • Jednostavna Upotreba: Hidraulički sistem omogućava lako podešavanje i precizno upravljanje, čineći popravke sigurnim i efikasnim.

  • Robusna Kutija za Pohranu: Set dolazi s robusnom kutijom za pohranu koja štiti alate od oštećenja i olakšava organizaciju.

  • Profesionalna i Amaterska Upotreba: Ovaj set je pogodan za profesionalce u autoindustriji, auto-majstore, ali i za entuzijaste koji vole sami obavljati popravke.

  • Višenamjenski i Prilagodljiv: Nastavci omogućavaju prilagodbu seta različitim veličinama i oblicima vozila, pružajući fleksibilnost u radu.

 

 

Set Hidraulike za Popravak Limarije 20T predstavlja pouzdano rješenje za sve vrste popravaka na vozilima. Uz ovaj set, imate sve što vam je potrebno za precizno i učinkovito oblikovanje i popravak limarije, čineći vaš rad bržim i sigurnijim.

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

Šifra
Set hidraulike za popravak limarije 20T
content ID
2525
SKU
Set hidraulike 10T