Inverter 200A TIG MMA Midori Japan

Inverter 200A TIG MMA Midori Japan

APARATI ZA ZAVARIVANJE

189,99 € (1431,48 KN)
4,99 (37,60 KN)
194,98 € (1469,08 KN)
Inverter 200A TIG MMA Midori Japan Front 1
Inverter 200A TIG MMA Midori Japan Front 1
Opis

Inverter 200A TIG MMA Midori Japan

 

Midori Japan Inverter 200A TIG MMA pruža visokokvalitetno zavarivanje s TIG (WIG) i MMA (SMAW) procesima.

 

Evo nekoliko ključnih značajki ovog invertera:

  1. TIG i MMA zavarivanje: Ovaj inverter podržava TIG (WIG) i MMA (SMAW) zavarivanje, omogućujući vam široki spektar zavarivačkih mogućnosti za različite materijale i debljine.

  2. Snaga i performanse: S kapacitetom od 200A, ovaj inverter pruža stabilan luk i visoku učinkovitost zavarivanja, omogućujući vam da obavite različite zavarivačke zadatke s pouzdanošću i preciznošću.

  3. Jednostavno korištenje: S intuitivnim sučeljem i kontrolama, ovaj inverter je jednostavan za podešavanje i korištenje, što ga čini pogodnim za profesionalce i amatere u zavarivanju.

  4. Robustan dizajn: Izrađen od visokokvalitetnih materijala i s izdržljivom konstrukcijom, ovaj inverter je pouzdan alat koji može podnijeti teške radne uvjete.

  5. Prijenosan i kompaktan: Unatoč svojoj snazi, inverter je kompaktan i lagan, što ga čini lako prenosivim i pogodnim za korištenje na različitim lokacijama.

 

Midori Japan Inverter 200A TIG MMA idealan je alat za profesionalne zavarivače i hobi entuzijaste koji traže pouzdanu i učinkovitu opremu za različite zavarivačke aplikacije. S visokim performansama i jednostavnom uporabom, ovaj inverter će vam pomoći da postignete izvrsne rezultate u vašim zavarivačkim projektima.

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

Šifra
Inverter 200A TIG MMA Midori Japan 200S
content ID
2667
SKU
Inverter 200A TIG MMA Midori Japan