GK Aku SDS štemerica sa 2x 5Ah baterije

GK Aku SDS štemerica sa 2x 5Ah baterije

89,99 € (678,03 KN)
4,99 (37,60 KN)
94,98 € (715,63 KN)
1200 x 1200_1
1200 x 1200_1
Opis

GK Aku SDS štemerica sa 2x 5Ah baterije

 

GK Aku SDS štemerica je izuzetno svestran alat koji kombinira snagu i praktičnost za različite građevinske i obrtničke zadatke.

 

Evo ključnih značajki ovog alata:

  1. SDS sistem: Opremljen SDS sustavom, ovaj štemerica omogućuje brzu i jednostavnu promjenu svrdla ili dlijeta bez potrebe za dodatnim alatima. To znači da možete brzo prelaziti s jednog zadatka na drugi bez gubitka vremena.

  2. Snažan motor: Sa snažnim motorom i baterijama od 5Ah, ovaj štemerica pruža dovoljno snage za bušenje i štemanje u različitim materijalima, uključujući beton, ciglu i kamen.

  3. Dvije baterije: Dolazi s dva baterijska paketa, što znači da uvijek imate rezervnu bateriju spremnu za uporabu. To osigurava neprekidni rad bez potrebe za čekanjem da se baterija ponovno napuni.

  4. Set SDS svrdala: Uz štemerica dolazi set SDS svrdala različitih veličina i oblika, koji omogućuju različite vrste bušenja i štemanja u skladu s vašim potrebama.

  5. Praktičan kofer: Svi dijelovi dolaze u praktičnom koferu koji olakšava pohranu, organizaciju i prijenos alata na različite lokacije. Čvrst kofer također štiti alat od oštećenja tijekom prijevoza.

 

 

GK Aku SDS štemerica sa 2x 5Ah baterije je pouzdan i svestran alat koji će zadovoljiti potrebe profesionalnih majstora i entuzijasta. S visokom snagom, praktičnošću SDS sustava i praktičnim setom svrdala, ovaj alat postaje neprocjenjiv dodatak vašoj radionici ili domaćoj kolekciji alata.

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

Šifra
GK Aku SDS štemerica sa 2x 5Ah baterije 185
content ID
2676
SKU
GK Aku SDS štemerica sa 2x 5Ah baterije