EDENBERG SOKOVNIK NA PARU 8l

EDENBERG SOKOVNIK NA PARU 8l

239,00 KN
35 KN
274,00 KN
Specifikacija
KAPACITET 8 LITARA
MATERIJAL INOX 18/10
Opis

VRHUNSKI SOKOVNIK

 

Izradite zdrave sokove onako kako su to radile naše bake

 

Ekstrakcijom sokova pomoću pare očuvajte sve hranjive tvari i puni okus. 

 

Sok koji se dobiva iz ovog sokovnika je pasteriziran

 

Kulinarski užitak u vlastitoj kuhinji: parni sokovnik za pripremu ukusnih voćnih sokova prema vlastitim idejama. Pravljenje soka izravno u vrtu Trojstupanjski sokovnik od nehrđajućeg čelika, objema 5 litara za voće; uključujući odvodnu silikonsku cijev sa stezaljkom. Čisti užitak: sa sokovnikom EDENBERG ćete izrađivati ukusne sokove od svježeg voća izravno u vlastitoj kuhinji.

Okrijte ponovno sokove! To omogućuje parni sokovnik EDENBERG. Napunite ga najboljim namirnicama i dodajte šećera koliko želite. Nije bitno da li ćete ga koristiti za svježe sokove, trajne sokove, marmelade, kompote ili kao osnove za likere . Veliki lonac za voće nudi objem od 5 litara, što je dovoljno za približno 3 kg voća.

Pomoću silikonske cijevi sok punite izravno u flaše, pri čemu mu je trajanje i nekoliko mjeseci. Stezaljka olakšava punjenje boca. Istovremeno je kompletno izrađen od nehrđajućeg čelika, zahvaljujući čemu sok neće imati drugačiji okus, a dijelovi lonca se jednostavno čiste, npr. u perilici suđa.

Parni  sokovnik EDENBERG preuzima moć nad pripremom sokova: najbolji sastojci prema vlastitim idejama za stvaranje ukusnih doživljaja

 

PPLJ

Video
Dokumentacija
UPUTE ZA UPORABU