CooFix vibro za beton EV001

CooFix vibro za beton EV001

CooFix PRO alati i pribor

59,99 €
4.99
64,98 €
CooFix vibro za beton EV001_FRONT_1
CooFix vibro za beton EV001_FRONT_1
Opis

CooFix vibro za beton EV001 je kvalitetan proizvod koji je neophodan za svakog profesionalnog graditelja ili majstora koji se bavi betoniranjem.

Ovaj vibro je opremljen snažnim motorom od 1100W koji mu omogućuje rad pri brzini od 5000 okretaja u minuti. Zahvaljujući tome, ovaj vibro omogućuje brzo i efikasno vibriranje betona, što osigurava bolju kvalitetu betonskih konstrukcija.

Jedna od prednosti ovog proizvoda je njegova ergonomska ručka koja osigurava čvrst i siguran hvat. Osim toga, ovaj vibro je lagan i jednostavan za korištenje, tako da se može koristiti bez umora tijekom duljih radnih sati.

Osim toga, CooFix vibro za beton EV001 je izrađen od kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost ovog proizvoda. U usporedbi s drugim sličnim proizvodima na tržištu, CooFix vibro za beton EV001 nudi bolju vrijednost za novac, zbog svoje izvrsne kvalitete i cijene.

Tehnički detalji:

  • Snaga: 1100W
  • Broj okretaja: 5000 o/min
  • Ergonomska ručka za čvrst i siguran hvat
  • Lagan i jednostavan za korištenje
  • Izrađen od kvalitetnih materijala za dugotrajnu uporabu
  • dodatni set četkica za duži rad uređaja bez dodatnih troškova
wwqefrdgbfngmnhj

 

CooFix je profesionalna linija alata visoke kvalitete koja nudi širok raspon proizvoda za različite svrhe. Ova linija alata namijenjena je profesionalcima i zahtjevnim korisnicima koji zahtijevaju visoku razinu performansi i pouzdanosti od svojih alata.

CooFix alati su dizajnirani i proizvedeni prema najvišim standardima kako bi osigurali vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i trajnost

 

3e4rwetgrznergfg3ergtrhhzrtgdrs

 

Šifra
CooFix vibro za beton EV001
content ID
2218
SKU
CooFix vibro za beton EV001