Boxer 3u1 Aku set sa 2x 5Ah baterije

Boxer 3u1 Aku set sa 2x 5Ah baterije

79,99 € (602,68 KN)
4,99 (37,60 KN)
84,98 € (640,28 KN)
Boxer 3u1 Aku set sa 2x 5Ah baterije Front 1
Boxer 3u1 Aku set sa 2x 5Ah baterije Front 1
Opis

Boxer 3u1 Aku Set sa 2x 5Ah Baterije

 

 

Boxer 3u1 Aku Set je sveobuhvatan set alata koji pruža izvanrednu praktičnost i svestranost za različite radove u vašem domu ili radionici. Set dolazi sa 2x 5Ah baterije, punjačem i koferom za jednostavno prenošenje.

 

 

 1. Aku platforma sa 3 različita nastavka:

  • Opremljen s 3 različita nastavka, ovaj set omogućuje vam da jednostavno prebacujete između bušilice sa čekić funkcijom, udarnog odvijača i aku pile za orezivanje grana, prilagođavajući se različitim zadacima.
 2. Bušilica sa čekić funkcijom:

  • Bušilica sa čekić funkcijom omogućuje vam bušenje u različite materijale, uključujući beton i zidove, pružajući vam svestranost za različite građevinske i popravke radove.
 3. Udarni odvijač:

  • Udarni odvijač je idealan za brzo i učinkovito uvrtanje i izvlačenje vijaka, olakšavajući vaše radove na montaži i demontaži.
 4. Aku pila za orezivanje grana:

  • Aku pila za orezivanje grana pruža snagu i preciznost za rezanje grana i drva, čineći vaše vrtno održavanje bržim i efikasnijim.
 5. Dva x 5Ah baterije i punjač:

  • Set dolazi s dvije 5Ah baterije koje osiguravaju dugotrajnu snagu i trajnost tijekom rada. Uz punjač, možete brzo i jednostavno napuniti baterije za neprekidnu upotrebu.
 6. Praktičan kofer:

  • S koferom za prijenos, ovaj set je lako prenosiv i organiziran, omogućavajući vam da alate sigurno čuvate i prenosite s jednog mjesta na drugo.

 

Boxer 3u1 Aku Set je sve što vam treba za širok spektar građevinskih, popravak, i vrtnih poslova. Svestran, pouzdan i praktičan, ovaj set alata čini vaše radove bržim, lakšim i efikasnijim, bez obzira na zadatke koje imate.

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

 

Šifra
Boxer 3u1 Aku set sa 2x 5Ah baterije
content ID
2695
SKU
Boxer 3u1 Aku set sa 2x 5Ah baterije