Aku puhač lišća i usisavač za prašinu 2xbaterija

Aku puhač lišća i usisavač za prašinu 2xbaterija

Alat

Nedostupno
499,00 KN (66,23 €)
45 KN (5,97 €)
544,00 KN (72,20 €)
Opis

Mnogi su vlasnici impresionirani brzinom kojom skuplja i raspuhuje!

Dolazi sa dvije batreije i bogatom opremom! 

Ručni čistač i usisivač: Ovaj bežični puhač lišća je vrlo snažan a, izuzetno kompaktan i lagan kako bi s lakoćom mogli očistiti lišće, prašinu i snijeg iz vašeg vrta, dvorišta, balkona... Može pomoći u čišćenju kutova i procjepa koje je teško očistiti u vašem domu, garaži, radioni, skladišnom prostoru i ostalim prostorijama.

Koristite ga kao usisivač: Kada stavite cijev za zrak u otvor za dovod zraka, stavite vrećicu za sakupnjanje u otvor za odvod zraka, puhalo će postati usisivač koji će vam pomoći u čišćenju prašine, mrvica u autu, dlaka kućnih ljubimaca i ostataka materijala u radioni što je vrlo jednostavno i praktično!

Podesiva brzina puhanja: naš bežični puhač za lišće dizajniran je s funkcijom podešavanja brzine puhanja. Ukupno postoje 3 razine podešavanja. Možete prilagoditi različite brzine prema svojim potrebama.

Motor bez četkica sa Super Wind tehnologijom: turboventilator i potpuno bakreni motor pružaju veliku snagu do 20.000 o/min, održavaju maksimalnu brzinu 20 minuta, lako vam pomaže očistiti lišće u vrtu, snijeg na automobilu i ne proizvodi glasnu buku.

Litijska baterija s brzim punjenjem: potrebno je samo 60 minuta da se potpuno napuni (dvostruka brzina od normalne). Potpuno napunjena baterija dovoljna je za većinu poslova oko kuće, u vrtu ili automobilu. Budući da dolazi s dvije baterije ne morate brinuti da ćete ikad ostati na pola posla s praznom baterijom. 

hzrtgdrs
KLIKNITE NA SLIKU I PROVJERITE sličan asortiman iz ponude:
https://supergoldy.eu/proizvodi/puhac-lisca-43-ccm3https://supergoldy.eu/proizvodi/puhac-lisca-43-ccm3https://supergoldy.eu/proizvodi/pila-za-trimerhttps://supergoldy.eu/proizvodi/gk-trimer-za-travu-62kshttps://supergoldy.eu/proizvodi/super-automatska-glava-za-trimerhttps://supergoldy.eu/proizvodi/noz-za-trimer-sa-zubima-motorne-pilehttps://supergoldy.eu/proizvodi/celicna-cetka-za-trimerhttps://supergoldy.eu/proizvodi/teleskopska-aku-pilahttps://supergoldy.eu/proizvodi/aku-skare-za-rezidbu-vocnjaka-vinograda-maslinikahttps://supergoldy.eu/proizvodi/gk-kompakt-miniwash-pro-plushttps://supergoldy.eu/proizvodi/sabljasta-aku-pila

 

Šifra
Aku puhač lišća i usisavač 2xbaterija
content ID
1914
SKU
Aku puhač lišća i usisavač 2xbaterija