Solarni alarm WIFI vanjski

Solarni alarm WIFI vanjski

Elektronika

169,00 KN
37 KN
206,00 KN
Opis

Koristite Tuya APP, jednostavan za korištenje

Inteligentni bežični alarm sa infracrvenim senzorom, može se koristiti neovisno povezivanjem na kućni WIFI. Kad se otkrije kretanje, lampica upozorenja solarnog alarma nastavit će treperiti i alarm će se oglasiti zvukom alarma od 120 db, a u međuvremenu će aktivirati aplikaciju vašeg telefona i obavijestiti vas. Čak i kad niste kod kuće  ili putujete i dalje možete primati upozorenja na pametnom telefonu. 

Pametni senzor

Ugrađeni Pir senzor pokreta koristi Fresnelov objektiv, učinkovito prevladavajući lažne aktivacije alarma zbog smetnji sunčeve svjetlosti. Također učinkovito eliminira laže aktivacije prouzrokovane kućnim ljubimcima i životinjama ispod 25 kg te ignorira padajuće lišle, ptice i druge nevažne pokrete. 

Doseg senzora

Detektor može detektirati kretanje s udaljenosti od 12 metara sa rasponom senzora od 110 stupnjeva.

Upravljanje pametnim telefonom

U vašoj aplikaciji pomoću pametnog telefona možete postaviti alarm, podesiti sirenu, promijeniti različite načine rada i zvuka alarma (5 vrsta).

Radi učinkovito i dugotrajno

Opremljeno efikasnim solarnim panelima te je punjenjem od 6-8 sati moguć rad od 30 dana.

Posjeduje IP65 stupanj zaštite od vlage, može se koristiti u bilo kojem vanjskom okruženju i pogodan za sve vremenske uvijete i godišnja doba; široko se koristi za farme/garaže/dvorišta/vile itd.
 

Šifra
Solarni alarm WIFI vanjski
content ID
1346
SKU
Solarni alarm WIFI vanjski