Snažni magnetni čistač prozora + bogata dodatna oprema

Snažni magnetni čistač prozora + bogata dodatna oprema

199,00 KN
37 KN
236,00 KN
Opis

Dosta je ljestvi, otvaranja opasnih prozora, riskiranja sigurnosti i traženja pomoći od drugih! Snažnim magnetnim čistaćem možete od sada sve napraviti sami i u pola muke! 

Podesivi magnet - 5 razina snage za različite debljine stakla  1. brzina je prikladna za tanko staklo. 5. brzina je pogodna za debelo staklo. Lako riješite problem čišćenja stakla različite debljine bez zamjene magnetna!

Magnetno čistač prozora lako čisti teško dostupna područja – Jednostavan način čišćenja dostupnih i teško dostupnih prozora u spavaćim sobama, dnevnom boravku, ostakljenih stubišta na višekatnicama, sada je sve moguće brzo i jednostavno. Bez ljestvi, riskiranja sigurnosti ili vanjskih dizalica!

Dvostruki bočni čistač stakla ima 3 spužve s prikupljanjem vode tako da može zadržati vlagu i sredstvo za čišćenje po želji. Spužva se može rastaviti i zamijeniti čistom iz priloženog seta kada se zaprlja. Spužve se lako peru i možete ih koristiti mnogo puta! 

Magnetni čistač prozora opremljen je i sigurnosnim užetom kako vam vanjski element nikad nebi ispao i slomio se

Dolazi s bogatim paketom rezervnih spužvica i gumica tako da bezbrižno možete čistit vaša stakla bez pola muke dugo vremena! 

gfdsa

 

hjggbcv

 

evrsdfcx

 

Šifra
Snažni magnetni čistač prozora AL
content ID
1480
SKU
Snažni magnetni čistač prozora