Rezač za gipsane ploče

Rezač za gipsane ploče

119,00 KN (15,79 €)
37 KN (4,91 €)
156,00 KN (20,70 €)
WhatsApp Image 2021-12-17 at 20
WhatsApp Image 2021-12-17 at 20
Opis

Alat je dizajniran da reže gipsane ploče na dimenzije od 2 cm do 60 cm! Jednim potezom dobijete savršen i precizan rez svaki put!

Alat koristi noževe za skalpel koji se stegnu u dnu te se ovisno o debljini gipsane ploče namjesti da zarežu s obje strane ploče koliko je potrebno da se prereže vezni karton na samoj ploči.

Alat koji se koristi u profesionalnoj obradi gips zidova. Oštrice su izmjenjive a glatki I izdržljivi klizači sa četiri kuglična ležaja garantiraju dug vijek trajanja alata. Oštrice se brzo i lako mijenjaju.

GFNGFNGFRGFBFGFHNNHN BVCCNB NBV

 

 

hzrtgdrs

 

KLIKNITE NA SLIKU I PROVJERITE ostali alat iz ponude:

https://supergoldy.eu/proizvodi/alat-za-prosirivanje-krajeva-cijevi

 

https://supergoldy.eu/proizvodi/roto-raspa-2-setahttps://supergoldy.eu/proizvodi/alat-za-oznacivanje-kuteva

 

https://supergoldy.eu/proizvodi/sablona-za-konturehttps://supergoldy.eu/proizvodi/alat-za-precizno-busenje-rupahttps://supergoldy.eu/proizvodi/inox-metalne-vezicehttps://supergoldy.eu/proizvodi/laserski-kutnikhttps://supergoldy.eu/proizvodi/krune-za-busenje-11-dijelni-set-za-drvo-i-gipshttps://supergoldy.eu/proizvodi/kompaktna-pegla-za-ppr-cijevi-0https://supergoldy.eu/proizvodi/profi-krune-100120160-mmhttps://supergoldy.eu/proizvodi/kozne-radne-rukavice-5-parihttps://supergoldy.eu/proizvodi/krune-za-busenje-16-dijelni-set-za-drvo-i-gipshttps://supergoldy.eu/proizvodi/rezac-za-gipsane-ploce

 

https://supergoldy.eu/proizvodi/rezac-stakla-i-plocica

 

Video
Šifra
Rezač za gipsane ploče
content ID
1542
SKU
Rezač za gipsane ploče