Profi teleskopske akumulatorske škare 2m

Profi teleskopske akumulatorske škare 2m

Alat

Dostupno
1.439,00 KN
47 KN
1.486,00 KN
Opis

Nema potrebe za penjanjem po ljestvama, sve možete obaviti s tla! 

Režu sve osim kobasica i kruha na vašim produženim pauzama kojih će GARANTIRANO biti puno više, jer ove profesionalne aku škare višestruko povećavaju učinkovitost prilikom orezivanja uz mnogo manje uloženog fizičkog napora! 

Slične škare drugih proizvođača koštaju i do 12.500,00 kuna! Uštedite bez kompromisa i gubitka kvalitete! Supergoldy naručuje direktno od proizvođača što nam omogućava da za vas uvijek imamo najniže cijene bez pada kvalitete! 

Najsnažniji model akumulatorskih škara u ponudi, jedinstvene u svojoj liniji. Mogu rezati grane bilo koje vrste drva. Koriste se kod uzgoja citrusa, u maslinarstvu, vinogradarstvu i kod ukrasnih biljaka. Režu grane do 5 cm debljine!

Teleskopski mehanizam je vrlo lagan, lak za sklapanje i rasklapanje, ne umara ruke i izuzetno je čvrst. Otporan na savijanje, povlačenje i bočnu silu. Škare je moguće koristit kao klasične aku škare ili uz pomoć teleskopskog nastavka.

Škare su praktične i jednostavne za rukovanje, imaju izvanrednu sposobnost rezanja i smanjenu  potrebu za održavanjem zbog samooštreće oštrice od kobalt čelik slitine.

Glavne značajke ovih električnih škara su: čvrstoća, ergonomija, mala masa, brzina i jednostavno rukovanje. Tijelo im je od tehno-polimera s udobnim rukohvatom s gumenim poklopcem te imaju kovane čelik kobalt oštrice. Ove električne škare pokreće snažna litij-ionska baterija male težine i velike snage.

U paketu dolaze: 

  • Profi aku škare sa snažnom Li-ion baterijom

  • Pribor za održavanje

  • Punjač

  • Teleskopski mehanizam

  • 2 baterije

 

škare

Video
Šifra
tele aku škare gk135
content ID
1737
SKU
gk135