Pištolj za lakiranje s lončićem gore

Pištolj za lakiranje s lončićem gore

Alat

149,00 KN (19,78 €)
27 KN (3,58 €)
176,00 KN (23,36 €)
Opis

Regulator zraka omogućuje vam preciznu kontrolu zraka, pomažući vam da postignete optimalnu atomizaciju. Igle od nehrđajućeg čelika i precizno obrađene zračne kapice daju vam potpuno atomiziran i dosljedan uzorak prskanja za glatku profesionalnu završnu obradu.

Pogodno za boje topive u vodi i boje za primjenu pod pristiskom, namijenjen za autolimare, za lakiranje vrhunskog namještaja i druge precizne opreme kojoj je potrebna fina završna obrada.

Kompozitna konstrukcija za lagano korištenje i dugotrajan rad čak i zimi, HVLP (High Volume Low Pressure) za postizanje vrhunske završne obrade i uštedu boje

Odlična atomizacija boje 

Zahvaljujući preciznoj dizni od AISI čelika , mlaz boje je gotovo plosnati bez debljih i tanjih dijelova 

Gravitacijsko doziranje

Omogućuje uštedu materijala i brži rad

Kako očistiti pištolj za lakiranje 

Čišćenje pištolja nakon obavljenog posla je vrlo važno. To je proces koji oduzima podosta vremena, i zato preporučamo uređaje za automatsko pranje pištolja. Ti uređaji rade brzo i ne oštećuju pištolj. Kod ručnog pranja, postoji nekoliko pravila kojih se valja držati:

1. Nikada ne uranjajte cijeli pištolj u otapalo. Agresivniji razrjeđivači mogu nagristi brtvila, brtvila se isušuju, boja se taloži u kanalima za zrak i smanjuje njihovu protočnost. Rezultat je krivi ton boje, smet u laku, uži mlaz itd.

2. Glavu za zrak čistite uz maksimalan oprez. Ako se oštete rupice za zrak na rogovima, mlaz će izgubiti formu. Pazite da su te rupice uvijek čiste i prohodne.

3. Sredstvo s kojim ćete čistiti pištolj ovisno o boji koju ste koristili (nitro boja - nitro razrjeđivač).

4. Nakon čišćenja, preporučljivo je podmazati pištolj (mjesta koja se podmazuju su označena na nacrtu).

5. Koristite četkice namijenjene specijalno za čišćenje pištolja za lakiranje

 

hzrtgdrs

 

Šifra
H 827 Pištolj za lakiranje s lončićem gore
content ID
1749
SKU
H 827 Pištolj za lakiranje s lončićem gore