MOBILNA EKO KLIMA

MOBILNA EKO KLIMA

Dostupno
379,00 KN
35 KN
414,00 KN
Specifikacija
GARANCIJA 12 MJESECI
DIMENZIJE 55X40X40 CM
Opis

MOBILNA EKO KLIMA 

Mobilna klima koja hladi prostorije do 50 m2 zahvaljujući uporabi ledene vode koja automatski cirkulira kroz

mrežu od srebra koja dodatno hladi i ionizira zrak

 

RASHLAĐENJE BEZ ŠTETNIH POSLJEDICA 

Zahvaljujući ionizatoru zraka , i hlađenu pomoću vode , nema štetnih posljedica koje inače prouzročuju klasični

klima uređaji

 

Ovaj rashladnik zraka ne zahtijeva izlaznu cijev, koja se u mobilnim sustavima klimatizacije mora montirati na vrata ili prozore.

Umjesto toga, jednostavno koristi ishlapljivanje leda ili hladne vode kako bi ohladio protok toplog zraka, a zatim puše kroz ventilator hladan zrak. Kao neposredno osvježenje zračni hladnjak prilagođava temperaturu u srednjim sobama za ugodnu i energetski učinkovitu klimu - jer kod strujanja zraka od 320 m³/h potrošnja energije iznosi samo 65 W. Stoga su operativni troškovi iznimno niski s ovim uređajem.

Osim funkcije hlađenja, rashladnik zraka se također može koristiti kao osvježivač zraka: zahvaljujući integriranom filteru zraka i saćastoj strukturi s filterom za ishlapljivanje najprije se filtrira isisavani zrak, zatim se navlaži i na kraju se ohlađen upuhuje u prostoriju.

PAE 25 je ujedno i ventilator koji vlaži i pročišćava zrak. Četiri brzine ventilatora nude više mogućnosti za idealnu klimu. Podesivi puhanjem i opcionalno prebacivanjem automatskog okretnog kretanja u Swing-modu omogućuju još bolju raspodjelu hladnog zraka. Uz to, tihi način rada omogućuje rad rashladnika zraka i tijekom spavanja. Te funkcije mogu se podesiti daljinskim upravljačem ili direktno na uređaju.

Sa četiri kotačića i praktičnom integriranom ručkom, kompaktni rashladnik zraka PAE 25 može se lako premještati i koristiti u gotovo svim unutarnjim prostorima - upravo tamo gdje je potreban hladan povjetarac.

Veliki spremnik za vodu kapaciteta 6 litara osigurava dugo hlađenje i vrijeme ovlaživanja. Tijekom rada, uređaj zahtijeva malo pažnje, jer je potrošnja po satu s gotovo 1 litrom toliko niska da se voda, na primjer u svakodnevnom životu, mora napuniti samo jednom dnevno.

Naš savjet:
Napunite rashladne uređaje za ishlapljivanje hladnom vodom. Za dodatni hladan povjetarac stavite pakete leda (uključene u opseg isporuke) ili kocke leda u vodu!

Praktične prednosti:

 • Osvježava i hladi zrak pomoću praktične ventilacijske funkcije
 • Učinkovito hlađenje s saćastom tehnologijom
 • Rad klime uz pomoć ishlapljivanja vode
 • Mogućnost rada s paketima leda ili kockicama leda za povećanje kapaciteta hlađenja
 • Poboljšanje unutarnje klime
 • Podesivi izlazni smjer i automatski reverzibilna rebra
 • Funkcija timera
 • Nema problema s postavljanjem
 • LED-zaslon
 • Energetski učinkovitost
 • Tihi rad