Kuhinjski set za djecu

Kuhinjski set za djecu

29,99 € (225,96 KN)
4,99 (37,60 KN)
34,98 € (263,56 KN)
Model 1
Model 1
Opis

Opis proizvoda: Kuhinjski set za djecu s samostojecom kuhinjom, igračkama voća i povrća, priborom za jelo te funkcionalnim plinskim kuhalom i slavinom

 

 

Kuhinjski set za djecu pruža mališanima priliku za igru i učenje putem simuliranja prave kuhinje. Ovaj komplet obuhvaća sve što je potrebno za poticanje maštovite igre te razvoj kulinarskih vještina kod djece.

 

 

Karakteristike proizvoda:

  1. Samostojeca kuhinja: Kuhinjski set dolazi s vlastitom kuhinjom, koja omogućuje djeci da imaju vlastiti kulinarski prostor za igru. To potiče njihovu neovisnost i kreativnost u igri.
  2. Igračke voća i povrća: Set uključuje raznoliko voće i povrće koje će djeca voljeti "pripremati" i "kuhati". Ovo pomaže učenju o različitim vrstama hrane i razvoju fine motorike.
  3. Pribor za jelo: Djeca mogu koristiti uključeni pribor za jelo kako bi pripremala, servirala i uživala u svojim "obrocima". To potiče socijalnu igru i razumijevanje o tome kako se koristi pribor za jelo.
  4. Funkcionalno plinsko kuhalo: Naglasak ovog seta je plinsko kuhalo koje ima ugrađen difuzor koji proizvodi pravu vodenu paru. Ovo će omogućiti djeci da "kuhaju" kao pravi kuhari. Kuhalo može biti kontrolirano sigurno i zabavno.
  5. Funkcionalna slavina: Set također sadrži slavinu koja sadrži baterijsku pumpu. Djeca mogu zapravo otvoriti i zatvoriti slavinu, a vodeni efekt čini igru realističnom.

 

Kuhinjski set za djecu pruža ne samo zabavu, već i obilje prilika za učenje i razvoj važnih vještina kod djece.

 

Ovaj komplet će inspirirati kreativnost, potaknuti socijalnu igru i omogućiti djeci da se igraju uloge kuhara, potičući tako razvoj maštovitosti i vještina potrebnih u svakodnevnom životu.

 

1

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

ppl

 

Šifra
.Ana Kuhinjski set za djecu
content ID
2483
SKU
.Ana Kuhinjski set za djecu Model 1