KRAFT MOTORNA PILA- SWISS QUALITY CONTROL

KRAFT MOTORNA PILA- SWISS QUALITY CONTROL

Dostupno
339,00 KN
38 KN
377,00 KN
Specifikacija
SNAGA MOTORA 3,8 KS
DULJINA VODILICE: 45 cm KORAK 0,325“
GARANCIJA 12 MJESECI
Opis

PROFESIONALNI IZBOR


HYC6220 je izbor za profesionalnog ili intenzivnog hobi korisnika.
Snažni motor od 62 cm iz Hyundai vodilica i lanac od 45 cm dizajnirani su za veće i zahtjevnije poslove pile kao što su održavanje terena, sječa stabala i sječa i radovi u šumarstvu.

UČINKOVITA SNAGA YOSHIMOTO JAPAN MOTORA
Yoshimoto 62cc., 2-taktni motor ima dekompresijski ventil za jednostavno pokretanje hladnim pogonom i ima tehnologiju motora EURO 2, koja omogućuje ne samo dulje radno vrijeme, veću brzinu rezanja i više različitih vrsta drva, već i dulju radnu snagu. Nudi znatno niže emisije i potrošnju goriva što ga čini optimalnim izborom za okoliš.

SIGURNOST ZA UPOTREBU
Sa samo 6,7 kilograma omjer snage i težine ove motorne pile s gornjom ručkom omogućuje jednostavno upravljanje u restriktivnim područjima, ali uz dodatnu zaštitu od "inercija" temeljenog sustava za povrat, koji automatski aktivira kočnicu lanca ako osjeti naglu silu prema gore plus tu je i teška dvostruka okretna ručna kočnica lanca koja će dovesti do trenutnog zaustavljanja u slučaju da ikada doživite 'povratak'.

KORISNIČKI JEDNOSTAVNA 
HYC6220 ima bočni mehanizam zatezača lanca i prilagodljivi sustav automatskog podmazivanja lanca tako da možete mijenjati protok ulja ovisno o poslu koji obavljate.
Na dnu ručke nalazi se višestruki alat za pile, tako da se svako podešavanje može brzo izvršiti, a da ne morate napustiti svoje radno mjesto da biste pronašli komplet alata.

Imajući na umu udobnost, KRAFT 62 ima antivibracijsku ručku što čini duža razdoblja upotrebe ugodnijom i smanjuje rizik od mogućih ozljeda.

SIGURNO SKLADIŠTENJE
Kada se ne koristi, KRAFT 62 može se sigurno pohraniti, uključujući i kruti poklopac šipke za motornu pilu kako bi zaštitili rezne spojeve od oštećenja 

ULTIMATIVNA SIGURNOST
Ergonomsko dizajnirane ručke opremljene su antivibracijskom tehnologijom za povećanje udobnosti i zaštite ruku korisnika, izgrađene uz sigurnost, dvostruka okretna sigurnosna kočnica zaustavlja lanac u slučaju povratnog udarca. HYC6220 sadrži mehanizam za hvatanje lanca koji pomaže u sprječavanju bacanja lanca prema rukovatelju, ako se lanac pokvari ili postane iskontroliran hvatač lanca, uhvati lanac kad iskoči prema dolje i skrati ga.

 

ŠTO JE U KUTIJI
Sadržaj paketa: 1 x motorna pila, 1 x Oregon vodilica, 1 x Oregon lanci, 1 x više alata, 1 x komplet alata, 1 x dosje sa motornom pilom, 1 x boca za miješanje goriva / ulja, 1 x poklopac šipke, 

 

 

jgjgj

 

Mala masa i ergonomski dizajn