Ispravljač držanja za leđa

Ispravljač držanja za leđa

59,00 KN
37 KN
96,00 KN
Opis

Ispravljanje držanja pomoću magnetske terapije- pomaže  ublažiti bolove u leđima i struku tretirajući mišiće i kralježnicu kako bi se vratili u svoj prirodni položaj. Izvrsno za sindrom torakalnog izlaza, torakalnu potporu i ublažavanje bolova u gornjem dijelu leđa, skoliozu te za ispravljanje držanja.

Podesiva veličina - ima dvije podesive trake i čičak pojas, koji možete lako prilagoditi. Nošenje steznika za leđa neko vrijeme razvija mišićnu memoriju što znači da ćete držati leđa ravnima čak i bez steznika.

Poboljšanje općeg stanja i kvalitete života- pomaže poboljšati loše držanje, potporu kralježnici, ublažavanje bolova u leđima i vratu za žene i muškarce. Koristeći se kao sprava za vježbanje nekoliko sati dnevno tijekom nekoliko mjeseci, počet ćete vidjeti poboljšanje u svom držanju. Osjećat ćete se sigurnije i zdravije.

Udobna tkanina - izrađen je od laganog materijala koji propušta zrak. Podesive naramenice za leđa izrađene su od tankog elastičnog materijala koji neće iritirati vašu kožu.

Nevidljiv ispod odjeće - potpora za držanje je dovoljno tanka i lagana za nošenje ispod odjeće i neće se primijetiti  ispod košulje ili bluze dok radite ili obavljate dnevne aktivnosti. Dakle, ne brinite o lošem dojmu s našim steznikom za leđa.

Šifra
Ispravljač držanja za leđa
content ID
1740
SKU
Ispravljač držanja za leđa