EDENBERG SOKOVNIK NA PARU 5l

EDENBERG SOKOVNIK NA PARU 5l

199,00 KN
35 KN
234,00 KN
Opis

VRHUNSKI SOKOVNIK

 

Izradite zdrave sokove onako kako su to radile naše bake

 

Ekstrakcijom sokova pomoću pare očuvajte sve hranjive tvari i puni okus. 

 

Sok koji se dobiva iz ovog sokovnika je pasteriziran

 

Kulinarski užitak u vlastitoj kuhinji: parni sokovnik za pripremu ukusnih voćnih sokova prema vlastitim idejama. Pravljenje soka izravno u vrtu Trojstupanjski sokovnik od nehrđajućeg čelika, objema 5 litara za voće; uključujući odvodnu silikonsku cijev sa stezaljkom. Čisti užitak: sa sokovnikom EDENBERG ćete izrađivati ukusne sokove od svježeg voća izravno u vlastitoj kuhinji.

Okrijte ponovno sokove! To omogućuje parni sokovnik EDENBERG. Napunite ga najboljim namirnicama i dodajte šećera koliko želite. Nije bitno da li ćete ga koristiti za svježe sokove, trajne sokove, marmelade, kompote ili kao osnove za likere . Veliki lonac za voće nudi objem od 5 litara, što je dovoljno za približno 3 kg voća.

Pomoću silikonske cijevi sok punite izravno u flaše, pri čemu mu je trajanje i nekoliko mjeseci. Stezaljka olakšava punjenje boca. Istovremeno je kompletno izrađen od nehrđajućeg čelika, zahvaljujući čemu sok neće imati drugačiji okus, a dijelovi lonca se jednostavno čiste, npr. u perilici suđa.

Parni  sokovnik EDENBERG preuzima moć nad pripremom sokova: najbolji sastojci prema vlastitim idejama za stvaranje ukusnih doživljaja

 

,Č,Č

Video
Dokumentacija