CooFix zračni pištolj za bojanje SG001

CooFix zračni pištolj za bojanje SG001

CooFix PRO alati i pribor

42,99 €
4.99
47,98 €
CooFix zračni pištolj za bojanje SG004_FRONT_1_0
CooFix zračni pištolj za bojanje SG004_FRONT_1_0
Opis

CooFix zračni pištolj za bojanje SG001 je savršen alat za bilo koji posao bojanja, bilo da se radi o kućnom uređenju, izradi namještaja ili automobilskim radovima.

Ovaj pištolj za bojanje ima zapreminu posude od 0.8l, a snaga mu je 400w. Promjer sapnice ovog pištolja može se podešavati od 1.80 do 2.6 mm, što omogućuje precizno nanošenje boje na različite površine.

CooFix zračni pištolj za bojanje SG001 jednostavan je za korištenje i omogućuje ravnomjerno nanošenje boje, čime se postiže ujednačen izgled površine. Također, ovaj pištolj za bojanje je izrađen od visokokvalitetnih materijala, što ga čini izdržljivim i otpornim na habanje.

Ovaj pištolj za bojanje se može koristiti za bilo koju vrstu boje, uključujući i lakove, emajle, akrilne boje i druge. Također, ovaj pištolj za bojanje ima mogućnost podešavanja protoka zraka i količine boje, što omogućuje veću kontrolu nad procesom nanošenja boje.

Ukratko, CooFix zračni pištolj za bojanje SG001 je izvrstan alat za bilo koju vrstu posla bojanja, a njegove karakteristike uključuju:

  • Zapremina posude: 0.8l

  • Snaga: 400w

  • Promjer sapnice: od 1.80 do 2.6 mm

  • Mogućnost podešavanja protoka zraka i količine boje

  • Izdržljiv i otporan na habanje

  • Jednostavan za korištenje

  • Mogućnost korištenja za različite vrste boje

 

wwqefrdgbfngmnhj

 

CooFix je profesionalna linija alata visoke kvalitete koja nudi širok raspon proizvoda za različite svrhe. Ova linija alata namijenjena je profesionalcima i zahtjevnim korisnicima koji zahtijevaju visoku razinu performansi i pouzdanosti od svojih alata.

CooFix alati su dizajnirani i proizvedeni prema najvišim standardima kako bi osigurali vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i trajnost

 

3e4rwetgrznergfg3ergtrhhzrtgdrs

 

Šifra
CooFix zračni pištolj za bojanje SG004
content ID
2217
SKU
CooFix zračni pištolj za bojanje SG001