CooFix ubodna pila JS003

CooFix ubodna pila JS003

CooFix PRO alati i pribor

27,99 €
4.99
32,98 €
CooFix ubodna pila JS003_FRONT_1
CooFix ubodna pila JS003_FRONT_1
Opis

CooFix ubodna pila JS003 je vrhunski alat koji će vam pomoći u rješavanju svih vaših potreba za rezanjem metala i drveta.

Ova ubodna pila ima izvanrednu snagu od 500 W i brzinu okretaja od 0-3000 okretaja u minuti, što omogućuje vrlo precizno i brzo rezanje svih vrsta materijala.

Jedna od glavnih prednosti ove ubodne pile je da dolazi s dvije pile za rezanje metala i drveta, što omogućuje jednostavnu i brzu promjenu pila prema vašim potrebama. Također, dolazi s dodatnim setom četkica što vam omogućuje dugoročno održavanje stroja bez dodatnih troškova.

Ova ubodna pila je izrađena od visokokvalitetnih materijala, što je čini dugotrajnom i izdržljivom. Njezin ergonomski dizajn i lagana težina omogućuju vam da je koristite s lakoćom i ugodno, čak i kada radite duže vrijeme.

Tehničke karakteristike:

  • Snaga: 500W
  • Brzina okretaja: 0-3000 o/min
  • Pile za rezanje metala i drveta
  • Dodatni set četkica za dug rad stroja bez dodatnih troškova održavanja
  • Ergonomski dizajn i lagana težina

 

wwqefrdgbfngmnhj

 

CooFix je profesionalna linija alata visoke kvalitete koja nudi širok raspon proizvoda za različite svrhe. Ova linija alata namijenjena je profesionalcima i zahtjevnim korisnicima koji zahtijevaju visoku razinu performansi i pouzdanosti od svojih alata.

CooFix alati su dizajnirani i proizvedeni prema najvišim standardima kako bi osigurali vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i trajnost

3e4rwetgrznergfg3ergtrh

 

hzrtgdrs

 

Šifra
CooFix ubodna pila JS003
content ID
2220
SKU
CooFix ubodna pila JS003