CooFix SDS štemerica RH007

CooFix SDS štemerica RH007

CooFix PRO alati i pribor

99,99 €
5.99
105,98 €
CooFix SDS štemerica RH007_FRONT_1
CooFix SDS štemerica RH007_FRONT_1
Opis

CooFix SDS štemerica RH007 je vrhunski proizvod za sve majstore i entuzijaste koji traže kvalitetan i pouzdan stroj za poslove bušenja i štemanja.

Ova štemerica je opremljena snažnim motorom od 1050 W, koji pruža impresivne performanse i omogućuje vam obavljanje čak i najzahtjevnijih zadataka.

Broj okretaja stroja od 0-970o/min prilagodljiv je potrebama različitih vrsta poslova, što ga čini iznimno fleksibilnim alatom za rad. CooFix SDS štemerica RH007 također dolazi s dodatnim setom četkica koji omogućuju dugotrajno korištenje stroja bez dodatnih troškova održavanja, kao i dozom tovarne masti za podmazivanje udarne glave, što produžuje vijek trajanja stroja i jamči bolje performanse.

Ovaj štemer je jednostavan za korištenje, a uz to dolazi s kvalitetnim SDS sustavom pričvršćivanja koji omogućava brzo i jednostavno mijenjanje svih dodataka. CooFix SDS štemerica RH007 nudi iznimnu vrijednost za novac, a njegove performanse i kvaliteta proizvoda čine ga jednim od najboljih izbora na tržištu.

Tehničke karakteristike:

  • Snaga: 1050 W
  • Broj okretaja: 0-970o/min
  • SDS sustav pričvršćivanja
  • Dodatni set četkica
  • Doza tovarne masti za podmazivanje udarne glave

 

wwqefrdgbfngmnhj

 

CooFix je profesionalna linija alata visoke kvalitete koja nudi širok raspon proizvoda za različite svrhe. Ova linija alata namijenjena je profesionalcima i zahtjevnim korisnicima koji zahtijevaju visoku razinu performansi i pouzdanosti od svojih alata.

CooFix alati su dizajnirani i proizvedeni prema najvišim standardima kako bi osigurali vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i trajnost

 

3e4rwetgrznergfgccxvcvb

 

hzrtgdrs

 

Šifra
CooFix SDS štemerica RH007
content ID
2224
SKU
CooFix SDS štemerica RH007