CooFix punjači za aku alate

CooFix punjači za aku alate

CooFix PRO alati i pribor

5,99 €
4.99
10,98 €
CooFix punjači za aku alate_FRONT_1
CooFix punjači za aku alate_FRONT_1
Opis

Odlično rješenje za punjenje vaših baterija na brz i siguran način! Coolfix punjači baterija su kompatibilni sa svim Coolfix baterijama te pružaju vrhunsku izvedbu i trajnost.

⭕ Baterije od 20v s MAKITA prihvatom se mogu puniti na ovom punjaču ⭕

⭕ Molimo odaberite proizvod iz padajućeg izbornika. ⭕

Ukoliko naručite punjač i bateriju poštarina se naplaćuje samo jednom. 

  • Brzo punjenje snažnih baterija sa Coolfix punjačima baterija, brzo punjenje vaših snažnih baterija nikada nije bilo jednostavnije. Sa snagom punjenja od 1500mA za 20v baterije i 400mA za 12v baterije, vaše baterije će se puniti brzo i učinkovito. Nema potrebe za čekanjem satima na punjenje - sa Coolfix punjačem baterija, vaše baterije će biti spremne za korištenje u rekordnom vremenu.

  • Kompatibilnost s različitim Coolfix baterijama Coolfix punjači baterija su dizajnirani da budu kompatibilni sa svim Coolfix baterijama. Bez obzira na to koju bateriju koristite, Coolfix punjač baterija je savršeno rješenje za punjenje vaših baterija i osiguravanje vrhunske izvedbe.

Tehnički podaci

  • Snaga punjenja: 1500mA za 20v baterije i 400mA za 12v baterije

  • Kompatibilni s svim Coolfix baterijama (i Marita baterijama s širokim prihvatom)

  • Brzo i učinkovito punjenje baterija

 

wwqefrdgbfngmnhj

 

CooFix je profesionalna linija alata visoke kvalitete koja nudi širok raspon proizvoda za različite svrhe. Ova linija alata namijenjena je profesionalcima i zahtjevnim korisnicima koji zahtijevaju visoku razinu performansi i pouzdanosti od svojih alata.

CooFix alati su dizajnirani i proizvedeni prema najvišim standardima kako bi osigurali vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i trajnost

dqewredverwd3q2qdewvdgfdvrsfeda

 

Šifra
CooFix punjači za aku alate
content ID
2172
SKU
CooFix punjači