Božićni Svjetleći Fenjer

Božićni Svjetleći Fenjer

NOVO **** BOŽIĆ****

22,01 € (165,83 KN)
5,00 (37,67 KN)
27,01 € (203,51 KN)
Grupna 5
Grupna 5
Opis

Božićni Svjetleći Fenjer - MODELI U OPISU 

 

Božićni Svjetleći Fenjer je savršen dodatak vašoj božićnoj dekoraciji. Ovaj čarobni fenjer donosi čaroliju Božića u vaš dom s prekrasnim Božićnim figurama koje se nalaze u vodenom snježnom okruženju. Ovo čarobno ozračje dodatno će se istaknuti zahvaljujući LED osvjetljenju koje ovaj fenjer nudi.

 

Što ga čini posebnim? Božićni Svjetleći Fenjer dolazi s dvostrukom funkcionalnošću. Možete ga koristiti samo kao svjetleći dekorativni element, gdje LED svjetla stvaraju čaroban efekt, ili ga upariti s božićnom glazbom kako biste stvorili još ugodniju atmosferu. Uživajte u omiljenim božićnim melodijama dok promatrate snježne pahulje kako lagano padaju oko vaših omiljenih Božićnih figura.

 

Ovaj fenjer je praktičan i jednostavan za napajanje. Možete ga koristiti s 3 AA/AAA baterije za potpunu mobilnost ili ga priključiti na 5V punjač (kabel je uključen uz svaki proizvod) za kontinuirano svjetlo bez brige o zamjeni baterija.

 

Božićni Svjetleći Fenjer dolazi u impresivnom izboru od 25 različitih modela, tako da možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašem božićnom uređenju. Osim što je savršen za vlastiti dom, ovaj fenjer je i odličan poklon za obitelj i prijatelje kako biste s njima podijelili čaroliju Božića.

 

Naručite svoj Božićni Svjetleći Fenjer danas i dodajte dozu čarolije vašem božićnom okruženju!

 

NAPOMENA: Ako želite naručiti više artikala ili vrsta artikala, samo napišite u "Napomena operateru" što želite spojiti i naručiti. 

 

0

 

 

1

 

 

2

 

 

3

 

 

4

 

 

5

 

 

6

 

 

7

 

 

8

 

 

9

 

10

 

 

11

 

 

12

 

 

13

 

 

14

 

 

15

 

 

16

 

 

17

 

 

18

 

 

19

 

 

20

 

 

21

 

 

22

 

 

23

 

 

24

 

 

25

 

ŽELIMO VAM UGODNE I SRETNE BLAGDANE!

Šifra
Božićni Svjetleći Fenjer
content ID
2471
SKU
Fenjer 1