Aroma difuzer / ovlaživač

Aroma difuzer / ovlaživač

149,00 KN
27 KN
176,00 KN
Opis

5-U-1 AROMATERAPIJSKI UREĐAJ: Ovaj ultrazvučni difuzor eteričnog ulja nevjerojatan je višenamjenski uređaj za aromaterapiju za razliku od svih drugih koje ste ikada koristili. Sadrži veliki spremnik za vodu od 500 ml, 7 različitih boja LED svjetla, više načina raspršivanja magle, daljinski upravljač kao i sigurnosni automatski prekidač koji sprječava pregrijavanje u slučaju da ostane bez vode. 

POBOLJŠAVA KVALITETU ZRAKA: Osim što se koristi u aromaterapiji, ovaj difuzor eteričnog ulja djeluje i kao ovlaživač zraka. Koristite ga za poboljšanje kvalitete zraka i atmosfere u vašem domu, prikrivanje mirisa kućnih ljubimaca ili pušenja i zaštitu vaše obitelji od pretjerano suhog zraka, mikroorganizama, alergena, prašine i još mnogo toga!

MATERIJALI PREMIUM KVALITETE: Materijali izrade su visokokvalitetni, sigurni i ekološki prihvatljiv PP materijal od kojih su izrađene bočice za bebe.

ODLIČNA IDEJA ZA POKLON: Ako tražite lijep i praktičan dar, ovo je sjajna prilika za vas! Ovaj sjajni difuzor eteričnih ulja za aromaterapiju promišljen je i zgodan poklon od kojeg svatkog tko cijeni svoje zdravlje i želi usrećiti sebe i svoju obitelj!

 

ULTRAZVUČNI DIFUZOR  Za ugodan san i zdrav boravak u prostorijama

Koža je zimi često isušena i iscrpljena. Pojavljuju se problemi s nadraženim očima, nosnom sluznicom i dišnim putevima. ULTRAZVUČNI DIFUZOR  ugodno osvježava atmosferu i smanjuje zagađenje zraka u prostoru. Zrak ugodno vlaži i dezinficira. Na taj način sprječava bakterijske infekcije, štiti zdravlje hidratizira kožu i sluznicu, a oslobađa dišne ​puteve. Tihim radom ne ometa san i čini razne dnevne aktivnosti ugodnijim i lakšim. Ovlaživači zraka posebno se preporučuju za osobe osjetljive na alergije jer značajno podižu kvalitetu života.

 • Čisti zrak, dezinficira ga i po želji ispunjava mirisom
 • Kompaktan i elegantan dizajn
 • Tih, diskretan rad
 • Jednostavan za uporabu i održavanje

Dodajte nekoliko kapi svog omiljenog esencijalnog ulja (NIJE UKLJUČENO) da biste uživali u divnim aromama u cijelom domu. Vlažite zrak, dišite lakše i ublažite kašalj i zagušenja sinusa zbog prehlade, alergija i gripe. Smanjite neugodne mirise u svojoj kući od cigareta, kuhanja i kućnih ljubimaca. Veličina 170 x 150 mm.

 

Specifikacija :

 

 • Vlaženje zraka
 • Stvaranje negativnih iona
 • Mirisno ulje se s ovim proizvodom može koristiti za umoriti i opustiti vaše tijelo
 • 2 stupnja volumena izmaglice: visoka i niska.
 • Prikladno za veličinu sobe: 40-50 četvornih metara
 • Za uporabu u kući, automobilu, čekaonici, spavaćoj sobi, vanjskoj, stolnoj i prijenosnoj uporabi
 • Dobar svježi zrak za unutarnju i vanjsku upotrebu
Video
Šifra
XXL Aroma difuzer
content ID
1343
SKU
Aroma difuzer