Aparat za mljevenje mesa

Aparat za mljevenje mesa

Kuhinja

379,00 KN
37 KN
416,00 KN
Opis

INOX ELEKTRIČNA MESOREZNICA-ELEKTRIČNA MAŠINA ZA MLJEVENJE MESA

 

Nema više čekanja kod mesara, znajte kakvo meso jedete i sami odaberite komade koje želite samljeti sa savršenim omjerom mesa i masnoća! Napravite svoje kobasice, mesne okruglice, mesne pite, ćevape, pljeskavice, bolonjez, filanu papriku ili ćufte kakve su nekad pravile vaše bake! 

[Bogata dodatna oprema]: Aparat za mljevenje mesa uključuje 1 samoošteći nož za rezanje, 1 potiskivač hrane, punjač za kobasice i kubbe komplet za punjene mesnih okruglica te tri izmjenjve pločice za grublje i finije mljeveno meso
[ Snažno i brzo mljevenje mesa ]: Napredan dizajn i velika snaga omogućuje da aparat za mljevenje mesa radi brzo i efikasno dok oštrica noža uvijek ostaje hladna te se meso nikad ne zagrijava u obradi. 

[Siguran, stabilan i jednostavan za rukovanje]: Dolazi s 2 gumba, ON i OFF za uključivanje i isključivanje, te gumobom za funkciju promjene smjera rada motora. 

[ Jednostavno za čišćenje ]: Svi dijelovi su pogodni za pranje u perilici posuđa, ali ih je vrlo lako temeljito očistiti i ''na ruke''

Šifra
MAŠINA ZA MESO HERENTHAL
content ID
1384
SKU
Aparat za mljevenje mesa