Alat za precizno bušenje rupa

Alat za precizno bušenje rupa

Alat

99,00 KN (13,14 €)
27 KN (3,58 €)
126,00 KN (16,72 €)
WhatsApp Image 2021-11-17 at 18
WhatsApp Image 2021-11-17 at 18
Opis

JEDNOSTAVNO ZA KORIŠTENJE, ŠTEDI VAŠE VRIJEME -- Alat za precizno bušenje rupa čini postavljanje jednostavnim i brzim te vam omogućuje da izmjerite savršene pozicije rupa za ručke, poteznice i vodilice ladica i ormarića.

VRHUNSKA KVALITETA IZRADE -- Izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, aluminija i ABS plastike. Visoka otpornost na koroziju / Visoka čvrstoća i tvrdoća / Visoka preciznost. Vaš je idealan alat za izradu, sastavljanje i popravljanje namještaja.

KOMPAKTNA VELIČINA -- Alat za precizno bušenje rupa može se rastaviti na dijelove radi lakšeg nošenja i pospremanja te zauzima malo prostora u vašoj radioni ili kutiji s alatom. 

SVESTRANI ALAT -- Savršen za sve profesionalce i stolare i amatere koji žele sami sastaviti svoj namještaj.

PREMIUM IZDRŽLJIVOST -- Alat za precizno bušenje rupa dovoljno jak da ga čak i profesionalci mogu koristiti dugo vremena.

hfdgfsagjfzkjk

 

 

hzrtgdrs

 

KLIKNITE NA SLIKU I PROVJERITE ostali alat iz ponude:

https://supergoldy.eu/proizvodi/alat-za-prosirivanje-krajeva-cijevi

 

https://supergoldy.eu/proizvodi/roto-raspa-2-setahttps://supergoldy.eu/proizvodi/alat-za-oznacivanje-kuteva

 

https://supergoldy.eu/proizvodi/sablona-za-konturehttps://supergoldy.eu/proizvodi/alat-za-precizno-busenje-rupahttps://supergoldy.eu/proizvodi/inox-metalne-vezicehttps://supergoldy.eu/proizvodi/laserski-kutnikhttps://supergoldy.eu/proizvodi/krune-za-busenje-11-dijelni-set-za-drvo-i-gipshttps://supergoldy.eu/proizvodi/kompaktna-pegla-za-ppr-cijevi-0https://supergoldy.eu/proizvodi/profi-krune-100120160-mmhttps://supergoldy.eu/proizvodi/kozne-radne-rukavice-5-parihttps://supergoldy.eu/proizvodi/krune-za-busenje-16-dijelni-set-za-drvo-i-gipshttps://supergoldy.eu/proizvodi/rezac-za-gipsane-ploce

 

https://supergoldy.eu/proizvodi/rezac-stakla-i-plocica

 

Šifra
. CN Alat za precizno bušenje rupa
content ID
1467
SKU
Alat za precizno bušenje rupa